pup met veer of the golden destiny   pup met veer re

 NEW YORK OF THE HELACIOUS ACRES

GEB. 12 JUNI 1994  16 JUNI 2007

CA2new yorkCA

26 september 2008,…eindelijk kan ik wat voor je schrijven.het verdriet wat we de afgelopen tijd hebben gehad is moeilijk te omschrijven één ding wel en dat is we missen je enorm,nadat we jill en Queen een laatste kus hebben gegeven moesten we ook jouw je laatste kus geven.

Wat een pijn want zoals mark de dierenarts omschreef op zijn lieve kaartje’’ Deze oude boef wilde in zijn hoofd nog wel verder, maar het lijf was op’’.

Wanneer we aan jouw denken lieve York, komt er steeds het zelfde beeld naar boven;een heerlijk pup van zes maanden die de keuken van Bart en Mirjam in kwam rennen en zo op een stoeltje sprong, de beslissing was gauw genomen “deze reu willen we graag”.

En daar gingen we van Twisk naar Purmerend gauw Jordy en Nicky en Jill en Queen naar buiten laten komen om zo met elkaar kennis te maken….het was een groot feest en dat is zo 14 jaar lang gebleven. Bij Nicky had je een speciaal plekje in zijn hart, mannen onder elkaar.

Alles en iedereen vond je geweldig de rust zelve,jij was een voorbeeld dat een reu niet dominant is en niet altijd maar achter teefjes aanloopt zo lief en zo vriendelijk en zo gehoorzaam.Bij iedereen wist je wel een knuffel te veroveren.

Lieve York,de laatste van onze drie oudste lieverds, je bent nu over de trap van de regenboog en speelt vast weer met die ondeugende Queen en die lieve Jill, wil je ze een knuffel van ons geven? 

Dag lieve Yorky Porky we denken nog elke dag aan je en net als Jill en Queen missen we je.

Dikke knuffels van je baasjes en maatjes

Dag liever

york NY 

HOME 4-4-2019

bert vlaanderen

Copyright © 2000-2021All Rights Reserved.