pup met veer of the golden destiny   pup met veer re

De beste hondenpuzzels op een rij

Hier vind je een overzicht van allerlei soorten hondenpuzzels en intelligentiespeelgoed voor jou hond met links naar de goedkoopste verkooppunten.


Aikiou voerbak en puzzel in 1

Eten, Spelen en Trainen; Aikiou, de uitdagende puzzel in de vorm van een voerbak voor honden. De Aikiou biedt training van de hersenen en vermaak tijdens het eten. Gaat verveling tegen door mentale stimulering. Bovendien zeer geschikt tegen het schrokken van voedsel.

Te koop voor € 19,95 bij: hondenwebshop.nl


Dog It Mind Games 3 in 1 hondenspel

Je kunt met dit hondenspel 3 soorten spellen met je hond spelen, namelijk hide and seek, spin a whirl and sliding puzzel. Lees op de website meer over elk spel (inclusief foto's)

Te koop voor € 24,95 bij: hondenoutlet.nl


Doggy Brain train 2 in 1

Twee motivatie- en denkspellen voor honden in één! Het perfecte hondenspeelgoed voor gezamenlijk speelplezier van mens en hond. Door je viervoeter te belonen met wat lekkers verhoogt je zijn denkvermogen en het blijft ook na lange tijd nog steeds leuk voor de hond.

Te koop vanaf € 12,99 bij: zooplus.nl


Nina Ottosson Dog Domino hout

Leuk en leerzaam om samen te spelen. De hond moet de kunststof schuifjes wegschuiven en dan kan de hond het hoedje naar binnen schuiven zodat hij bij het lekkers kan komen. Tip: met een los blokje (los te bestellen) erbij kun je de zwarte schuifjes vastzetten, deze zal de hond eerst moeten oppakken voordat hij/zij ermee verder kan gaan.

Te koop voor €31,45 bij: discount4pets.nl


Kyjen The Paw Flapper

De Paw Flapper is een 2-delige kunststof puzzel die de hond aanmoedigt om zijn neus te gebruiken. De hond leert hoe hij de flappen met zijn neus omhoog kan duwen en roteren. Een super reuktest dankzij de 8 verborgen beloningsvakken.

Te koop voor €19,95 bij: dierenspeciaalzaakwolters.nl


Nina Ottosson Dog Treat Maze

Het doel van dit spel is niet zozeer om je hond te laten denken, maar om hem actief bezig te laten zijn. Het is een disk die gevuld kan worden met voer. Deze kunnen er zowel aan de onder als aan de bovenkant uit komen. Om ze er uit te laten vallen moet je hond de disk laten kantelen of draaien. Aan de binnenkant zit een labyrint dat voorkomt dat alles er tegelijk uit komt. 

Te koop voor €11,13 bij: online4pets.nl


Trixie Dog Activity Roulette

Leuke hondenpuzzel met drie spelniveau’s. De hond kan alleen zijn beloning krijgen als hij in de juiste richting draait, en de ronde schijf in de correcte positie weet te brengen.

Te koop voor €19,95 bij: dursydog.nl


Extreme Hide the Squirrel Rubber

Dit is de rubberen versie van de succesvolle pluche versie. Deze kan tegen een stootje en is makkelijk schoon te maken. De hond moet uit 1 van de openingen de piepende eekhoorn eruit zien te krijgen. Ook is het leuk om een balletje of ander klein speelgoed in te verstoppen!

Te koop voor €24,95 bij: hondenspellen.com


Nina Ottosson Dog Tornado Kunststof

Dit leuke kunststof speeltje van Nina Ottosson heeft vier lagen met roterende schijven. In drie lagen zijn holtes waar lekkers in verstopt kan worden.De hond moet de schijven draaien met z'n snuit of poot om de verborgen verassing te vinden. Leuk spel voor slimme honden! 

Te koop voor €31,90 bij: huisdierplein.nl


Trixie Gambling tower

De gambling tower is een leuke variant op andere spellen omdat de hond onderdelen weg moet trekken voordat het koekje door de buis valt. Zie ook het filmpje en meer foto's op de website.

Te koop voor €24,90 bij: alsa-nature.nl


Buster DOG maze

De DOGmaze stimuleerd het zoek en reukgedrag van de hond. Kan gebruikt worden als spelletje maar ook als voerbak tegen schrokken. Het is de bedoeling dat de hond het lekkers er met zijn snuit en tong of poot naar de uitgang beweegt. 

Te koop voor €22,88 bij: huisdierenshop.nu


Puzzel kibble drop

De Kibble Drop is een nieuw soort kunststof traktatie dispenser en spel. Wanneer je beloningen in de bovenzijde van de Kibble Drop stopt worden deze willekeurig in 4 beloningsvakken verdeeld. Via geur bepaalt je hond in welke kamer(s) de traktatie is gevallen. De hond zal eerst de klep omhoog moeten tillen om bij zijn beloning te komen.

Te koop voor €19,95 bij: hondenspellen.com


Kyjen Dog Mystery Tree

Doe de bal in de bovenkant van de "Boom" en dan zal deze in 1 van de drie uitgangen terecht komen. Bij de ene uitgang moet de hond het deurtje open schuiven, bij de andere moeten ze de uitgang die eruit ziet als een stronk omhoog duwen, en de derde moet omhoog geklapt worden. Nog leuker is het om de hond te leren om de bal zelf weer in de stronk te stoppen daarna kan het spel weer beginnen!

Te koop voor €24,95 bij: hondenspellen.com


Twist-it Dierenspel

Je verstopt iets lekkers in de diverse vakjes van de Twist-It, draait de schijven naar de beginstand en laat je hond het lekkers zelfstandig tevoorschijn halen. Gemakkelijk is het spel niet, zeker niet wanneer je het spel op het hoogste niveau speelt. Het vergt een goede coördinatie van ogen, poten, neus en bek.

Te koop voor €39,95 bij: witjesverzendhuis.nl


Doggy Brain Train Cube

Het hoogwaardige en stevige houten bord is met hoedjes en steekpinnen uit kunststof met geïntegreerde reukgaten uitgerust. Pins en schuifjes verbergen snacks en moeten worden bewogen. Na een bepaalde oefenperiode lukt het je hond, de kunststof-pinnen op te tillen en de schuifjes eruit te trekken om zo zijn beloning te veroveren!

Te koop voor €13,90 bij: zooplus.nl


Jigsaw Glider hondenpuzzel

Honden zijn slim en hebben uitdaging nodig. De Jigsaw Glider is een kunststof hondenpuzzel. Deze innovatieve schuifpuzzel met 4 beloningsvakken daagt je hond uit en stimuleert zijn geest. Als beloning stopt je natuurlijk de lekkerste favorietehondensnacks in de Jigsaw

Te koop voor €25,50 bij: pejediertotaal.nl


Iquties bone slots hondenspel

Speelgoed in de vorm van een bot, met 10 verstopplaatsen voor snoepjes. Heeft 6 schuivende onderdelen om je hond uit te dagen de snoepjes te vinden. Gemaakt van samengeperst hout. 20x30 cm groot.

Te koop voor € 8,89 bij: onlinedierenspeciaalzaak.com


Turn Around hondenpuzzel

Dit intelligentiespel bestaat uit drie draaiende buisjes waar je hondensnoepjes in kunt doen. De hond moet met zijn neus de buisjes omdraaien en via kleine openingen vallen de hondensnoepjes uit de buisjes. Aan de onderkant van dit hondenspel zitten rubbere dopjes tegen het schuiven.

Te koop voor € 19,90 bij: alsa-nature.nl

 


back 2

bert vlaanderen

Copyright © 2000-2023 All Rights Reserved.