pup met veer of the golden destiny   pup met veer re

Thundershirt

Hoe werkt Thundershirt

Thundershirt is een uitstekende oplossing voor uiteenlopende angst en nervositeit bij honden. In de meeste gevallen raden wij aan om Thundershirt gewoon aan te doen bij de hond en dan te observeren wat het effect is. (zonder training) waarschijnlijk ziet u enorme verbetering bij geluid, opsluiten, reizen, ongewenst blaffen en andere situaties. Bij meer gecompliceerdere angst situaties raden wij aan Thundershirt te gebruiken als onderdeel van een gedrags modificatie programma

Een ding is zeker voor een heel groot percentage honden heeft Thundershirt's zachte constant druk een geweldig kalmerend effect. Dit biedt grote voordelen bij de meeste angsten van de hond. Maar Thundershirt is ook een geweldig gereedschap bij hyper activiteit en opgewonden gedrag bij vreemden, lopen aan de riem of in een trainings omgeving. Met behulp van Thundershirt is de hond kalmer en kan er veel beter geconcentreerd worden op de training.

Thundershirt Gebruiksaanwijzing

Thundershirt Aandoen 1

Stap 1

Plaats de Thundershirt op de rug van uw hond en wikkel de korte flap onder de romp.

Thundershirt Aandoen 1

Stap 2

Wikkel de lange flap onder de romp en maak deze vast d.m.v. de klittenband op de korte klep. Maak hem comfortabel, maar nauwsluitend, passend. Je moet in staat zijn om je vingers gemakkelijk tussen de Thundershirt en bovenlichaam van uw hond te laten glijden.

Thundershirt Aandoen 1

Stap 3

Wikkel de top flap omlaag op de lange flap en maak deze vast d.m.v. de klittenband. Verbeter eventueel de pasvorm zodat de Thundershirt veilig op zijn plaats blijft.

Stap 4

Wikkel de nekbandjes rond de voorkant van de hond en zet deze vast met de klittenband. Je moet in staat zijn je vingers gemakkelijk onder de nekbandjes te laten glijden zonder dat dit als een beperking rond de nek van de hond voelt.


back 2

bert vlaanderen

Copyright © 2000-2023 All Rights Reserved.